En ny klänning och en gammal kofta

IMG_9649 IMG_9661 Här kommer en till av sommarens alla klänningar: en ljuv liten sak med små små blommor, gamla pärlemorknappar och vid veckad kjol.IMG_9665 Jag har utgått från mitt vanliga basmönster med många knappar fram, det är nog den här sortens klänning jag gillar bäst.IMG_9669 Här har jag på mig en gammal favoritkofta: Hitofude stickad i Colinette Jitterbug. Garnet har hållit väldigt fint men jag gillar inte riktigt känslan i superwashgarner.IMG_9682 IMG_9683 Jag hittade tyvärr ingen katt att posera med så ni får nöja er med lite trams i stället.IMG_9707 IMG_9711IMG_9720 IMG_9730

4 kommentarer till

  1. Du gör SÅ fina saker! Det är mycket tack vare dina inspirerande bilder som gör att jag tar mig ur min slöjdsvacka som uppstår så fort jag blir för stressad och trött.

  2. Finns det svenskt beskrivning på Hitofude ?
    Har den på engelska och klarar inte av den.
    Väldigt tråkigt eftersom den är såå fin.

Kommentarer inaktiverade.